FREE SHIPPING FOR LARGE ORDER!
IdividiShop - Children's and baby clothing

OFFER OF THE WEEKVest Minnie Umbrella
Vest Minnie Umbrella
size: 80, 86

7.63 euro 9.54 euro

Macedonia


       
Купувајте разумно со Idividishop! Избрани производи од каталогот на најмодерниот онлајн продавница за девојчиња, момчиња и новороденчиња. Уникатен квалитет на секој детал од глава до пети.

Веќе со испорака и до Македонија по цена од 735 MKD (12€) до адреса!

Испораката на сите производи се врши на наведената адреса за испорака од страна на купувачот. Производите се испраќаат од Бугарија и пристигнуваат до секоја точка на Македонија во рамките на 10 работни дена, од денот по денот на нарачката.

Методи достапни за плаќање за територијата на Македонија: дебитна или кредитна картичка и Paypal!

IdividiShop - Дел од Вашето семејство!


FIND US: PAY WITH:

You need help?
Shopping tips
Order and Delivery
Payment
Return and replacement
Special Customer
About us
About us
Contacts

Conditions
Promotions
Terms and Conditions
Privacy Policy
Delivery to:
Romania
Hungary
Slovenia
Slovakia
Czech Republic
Greece
Macedonia
IdiVidiShop
Bulgaria, Varna, 7 Chiprovci St, ap.1
Idividi LTD

Contact nimbers:
+359 878 470 460
+359 878 470 057


e-mail: idividishop@gmail.com

2019, All rights reserved. Web design & SEO: Varnaweb